Презентация сольной программы Олега Собчука (СКАЙ).

03 февраля 2011 года

Jazzter (Джазтер) (закрыто)



4 февраля в club & restaurant "Jazzter " состоится презентация сольной программы Олега Собчука (СКАЙ) под названием "MUZA".

Олег Собчук: «Гурт С.К.А.Й. – це гурт, який для мене буде завжди на першому місці, я приділяю йому 90% свого часу і так буде й надалі. Проте гурт вже сформований і має свого слухача. Ми не хочемо вносити в цю музику зміни, змішувати стилі і робити зі С.К.А.Й. вінегрет, тому й формуємо нову абсолютно іншу програму під назвою «MUZA».
Ідея створення сольного проекту «Муза» виношувалася мною вже давно. За 9 років моєї музичної кар’єри накопичилося дуже багато цікавого музичного матеріалу, який не вписується в рамки гурту С.К.А.Й., але який є не менш красивим. Тому було вирішено створити концертну програму, де б реалізувалися наші найбожевільніші музичні фантазії».

Концертна програма «MUZA» – це 15 пісень, серед них два кавери (Depeche Mode – Enjoy the silence, та кавер-сюрприз), а також низка несподіваних дуетів.

Першою ластівкою сольного проекту стала пісня-дует фольк-співачки Марти Шпак і фронтмена гурту С.К.А.Й. Олега Собчука під назвою «Історія». Наприкінці січня в український телеефір вийде кліп на цю композицію.

Вход: 80 (предпродажа без места) / 100 (в день концерта), 120 ( со столиком)
Контакты: 706-48-19

(Просмотров: 2921)

Render time: 0.199 sec